Epstein’in ‘Seks Adası’ skandalında yeni belgeler ve fotoğraflar ortaya çıktı
Epstein’in ‘Seks Adası’ skandalında yeni belgeler ve fotoğraflar ortaya çıktı
ABD’li milyarder Jeffrey Epstein’in Karayipler’deki özel adasında reşit olmayan kız ve erkek çocuklarına yönelik cinsel istismar, fuhuş, insan kaçakçılığı ve pedofili ağı kurduğu iddiasıyla yargılanan ve 2019 yılında hapishanesinde intihar eden iş insanının skandalı büyümeye devam ediyor.

Epstein’in adasına giden ve çocuklara tacizde bulunduğu öne sürülen iş insanları, politikacılar, sanat ve spor dünyasındaki ünlü isimlerin kasetleri ve fotoğrafları gün yüzüne çıkarken, mahkeme belgelerindeki ‘Türkiye’ detayı da dikkat çekti.

ABD New York Bölge Hakimi Loretta Preska’nın kararıyla gizlilik kararı kaldırılan 900 sayfadan fazla evrak, Epstein’in kurduğu iğrenç ağın boyutunu gözler önüne serdi. Belgelerde, Epstein’in özel pilotu olan eski Slovakyalı manken Nadya Marçinko’nun sorgusu da yer aldı. Marçinko, Epstein’in Türkiye dahil olmak üzere birçok ülkeden çocuk kaçırdığını ve Amerika’ya getirdiğini itiraf etti. Marçinko, ayrıca Epstein’in Fransız model Jean Luc Brunel ile uluslararası çocuk ticareti yaptığını ve mağdurları soylulara, siyasetçilere, akademisyenlere ve iş insanlarına da pazarladığını söyledi.

Belgelerde, Epstein’in mağdurlarından Virginia Giuffre’nin açtığı dava da yer aldı. Giuffre, Epstein’in eski kız arkadaşı olan Ghislaine Maxwell’in kendisini 17 yaşındayken Prens Andrew’a sunduğunu ve Prens’in New York ve Londra’da kendisini taciz ettiğini iddia etti. Giuffre, Prens’in reşit olmadığını bildiği halde rızası olmadan kendisine cinsel tacizde bulunduğunu öne sürdü. Prens Andrew ise suçlamaları reddetti ve Epstein ile ilişkisini kestiğini söyledi.

Belgelerle birlikte, Epstein’in adasında çekildiği iddia edilen ve mağdurlardan Sarah Ransome tarafından sağlanan bir dizi fotoğraf da ortaya çıktı. Fotoğraflarda, kameraya gülümseyerek birbirlerine sarılan bir grup kız görülüyor. Fotoğraflarda ayrıca Epstein, Maxwell, Marçinko ve Brunel de yer alıyor. Fotoğrafların, Epstein’in adasında kurduğu gizli kamera sistemiyle kaydedilen binlerce seks kasetinden alındığı iddia ediliyor.

Epstein’in ‘Seks Adası’ skandalı, dünya kamuoyunda büyük tepki ve merak uyandırıyor. Epstein’in adasına giden ve çocuklara tacizde bulunduğu öne sürülen ünlü isimlerin kimler olduğu, kasetlerin ve fotoğrafların nerede saklandığı ve nasıl kullanıldığı, Epstein’in intiharının gerçek olup olmadığı gibi sorular hala yanıt bekliyor. Epstein’in skandalının, yıllar önce Simpsonlar çizgi dizisinde işlendiği ortaya çıkan bir video ise herkesi şaşırttı.

Diyarportal
Official Verified Account

Diyarportal.com diyarbakır adına açılmış olup diyarbakırda yaşananları size sunmak için açılmıştır

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://diyarportal.com/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!