15 Temmuz etkinlikleri Kurşunlu Cami Meydanında
15 Temmuz etkinlikleri Kurşunlu Cami Meydanında
Diyarbakır...

15 Temmuz etkinlikleri Kurşunlu Cami Meydanında

Diyarbakır’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri Kurşunlu (Fatih Paşa) Camisi Meydanında yapılacak.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine karşı milletin kahramanca mücadelesiyle elde ettiği zaferin altıncı yılında Valilik öncülüğünde Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin desteğiyle program düzenlenecek.

"Türkiye Aşkına"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca belirlenen "Türkiye Aşkına" temasıyla düzenlenecek etkinlikler kapsamında, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, Büyükşehir Belediyesince Keçi Burcu’nda saat 18:00’da hain darbe girişiminin anlatıldığı “15 Temmuz” fotoğraf sergisinin açılışını yapacak.

Keçi Burcu Fuaye alanında gerçekleştirilecek sergide, 15 Temmuz hain darbe girişiminde Türkiye’nin önemli merkezlerinde o gece yaşananların fotoğrafları yer alacak.

Etkinlik, milletin zaferine vurgu yapılması amacıyla saat 18:45’de Keçi Burcu’ndan Kurşunlu (Fatih Paşa) Camii önüne kadar yapılacak yürüyüşüyle devam edecek.

Kurşunlu Camii Meydanı’nda akşam namazının ardından Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayacak etkinliklerde ise sinevizyon gösterimi ve konserler yer alacak.

Etkinlik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın saat 24:00’da yapacağı konuşmanın ardından okunacak sela ve dualarla sona erecek.

Diyarportal
Official Verified Account

Diyarportal.com diyarbakır adına açılmış olup diyarbakırda yaşananları size sunmak için açılmıştır

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://diyarportal.com/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!