Türkiye’nin Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Alanındaki İlerlemesi ve Ramazan Bayramı Tatili
Türkiye’nin Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Alanındaki İlerlemesi ve Ramazan Bayramı Tatili
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’daki ATO Congresium’da düzenlenen Şoför Esnafı İftar Programı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Ramazan Bayramı öncesinde kamu çalışanlarına idari izin müjdesi verdi ve Irak’ın kuzeyinde devam eden operasyonlarda şehit düşen asker için taziyelerini iletti.

Erdoğan’ın gündemi yoğun geçti. 30 binden fazla deprem konutu ve köy evinin anahtar teslim töreni gerçekleştirildi. Deprem bölgesindeki afet konutu sayısı 76 bini aştı. Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Yeni Metro Hattı’nın açılışı yapıldı, İstanbul’un raylı sistem ağı 362 kilometreye ulaştı. Mamak Belediyesi ve bakanlıkların ilçeye kazandırdığı 62 kalem eser, hizmet ve proje hizmete açıldı.

Erdoğan, iftar programında yaptığı konuşmada, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan 2024 tarihinde başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki bir buçuk günlük sürede idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzda paylaşmak istiyorum” dedi. Ayrıca, “Irak’ın kuzeyinde yürüttüğümüz operasyonda şehit olan askerimize Allah’tan rahmet, yaralanan dört askerimize acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın iftar programındaki konuşması, ülkenin altyapı gelişimine dair önemli bilgiler içeriyordu ve İstanbul’un trafik sorununun hafifletilmesi konusunda iyimser bir tablo çizdi. Ramazan bayramı tatili 9 gün olarak açıklandı.

Ayrıca, deprem konutları, yeni metro hattı ve Mamak’taki yatırımların ülke ve millet için hayırlı olmasını temenni etti. Bu gelişmeler, Türkiye’nin altyapı ve kentsel dönüşüm alanındaki ilerlemesini göstermesi açısından dikkate değerdir.

Bu gelişmeler, Türkiye’nin altyapı ve kentsel dönüşüm alanındaki ilerlemesini gösteriyor. Deprem konutları, yeni metro hattı ve Mamak’taki yatırımların ülke ve millet için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bu gelişmeler, Türkiye’nin altyapı ve kentsel dönüşüm alanındaki ilerlemesini göstermesi açısından dikkate değerdir.

Diyarportal
Official Verified Account

Diyarportal.com diyarbakır adına açılmış olup diyarbakırda yaşananları size sunmak için açılmıştır

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://diyarportal.com/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!