Karaloğlu Sarılar mahallesi sakinlerinin iftarına misafir oldu
Diyarbakır...

Karaloğlu Sarılar mahallesi sakinlerinin iftarına misafir oldu

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Sur ilçesi Sarılar mahallesi sakinlerinin iftar sofrasına misafir oldu.

Sur ilçesi Sarılar mahallesini ziyaret eden Karaloğlu iftar öncesi Bismil, Silvan, Çınar ilçelerini birbirine bağlayan aks konumunda olan ve özellikle kamyon, tır gibi büyük araçların geçişi için önemli bir güzergâh olacak olan köprüde incelemelerde bulundu.

Karaloğlu, köprü İncelemesinin ardından mahalleli ile iftarda bir araya geldi.

İftar programının ardından mahalle sakinleri ile buluşan Karaloğlu, Ramazan ayını vesile kılarak her akşam toplumun farklı kesimleri ile farklı ilçelerde bir araya gelmeye çalıştıklarını söyledi.

Karaloğlu şöyle konuştu:

“Ramazan'da vatandaşımızla bir araya gelmeye, iftar sofralarını vesile kılmaya gayret edeceğiz. Biz biliyoruz ki vatandaşımızla ne kadar bir araya gelsek ne kadar dertleşsek o kadar muhabbetimiz, o kadar sevgimiz artacak. Bunun farkındayız. Onun için de vatandaşımıza dokunmaya, vatandaşımıza gitmeye gayret ediyoruz. Vatandaşımız bize gelsin diye beklemeden vatandaşımıza gitmeye gayret ediyoruz.”

Bu şehrin, bu bölgenin kırk yılının çalındığını ifade eden Karaloğlu, çalınan bu yılları geri getirmek için daha çok çalıştıklarına, daha çok gayret ettiklerine vurgu yaptı.

Karaloğlu, şunları dile getirdi.

“Diyarbakır'da yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini daha yukarıya çekebilmek için bir gayretin içerisindeyiz. Ama bir şeyi ifade etmem lazım. Her şeyin başı ve temeli şu anda yakaladığımız huzur ve güven ortamı. Sevgili Diyarbakırlılar, eğer bu güven ortamını, bu huzur ortamını kaybedersek, yine enerjimizi fuzuli konularda harcayacağız. Sizin reel gündeminizle uğraşmamış olacağız. Bakın burada bir köprü problemi var. Muhtarım diyor ki ben 90’dan bu tarafa uğraşıyorum. Çünkü 90’dan bu tarafa bu ülke kaynaklarını maalesef bir fitne ekibinin, bir fücur ekibinin bu ülkenin kaynaklarını heba etmesi noktasında kullanmak zorunda kaldı. Şimdi biz milletin kaynağını millete kullanmaya başladık. İnşallah köprünün ihalesine çıkıldı. İnşallah ihaleyi yapacağız ve bir Boğaz Köprüsü edasıyla köprümüzü bitireceğiz. Bundan istifade edecek bütün köylerimize hayırlı olsun.”

Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Karaloğlu, çözüm için gerekli çalışmaların hemen başlatılması için talimat verdi.

Kaynak

Diyarportal
Official Verified Account

Diyarportal.com diyarbakır adına açılmış olup diyarbakırda yaşananları size sunmak için açılmıştır

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://diyarportal.com/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!